måndag 24 september 2007

Kryckor

Jag har ooooont i foten och har fått kryckor. Egentligen skulle jag vilja skriva att dett beror på att jag har jobbat så hårt med huset eller att jag har fått en spis på foten, men den bittra sanningen är att jag snubblade. Hade inte alls med renoveringen att göra. Helt enkelt bara klantigt. Suck! Vet inte om jag har brutit något än. Ska till vårdcentralen och kolla i eftermiddag. Sambon skämtade med mig i morse och sa: Ja du gör då allt för att slippa vara på bygget.

fredag 21 september 2007

Snart kan vi bygga kök

Arbetet med vårt nya hus har tagit fart. Vi har rivit ut innerväggar, tak och golv i rummet som så småningom ska bli vårt kök. Ett ganska roligt arbete till en början, men efter ett tag blir det rätt tråkigt. Jag vill börja bygga nu! Jag tror jag ska överlåta resten av rivandet till sambon och ägna helgen åt trädgården. Den kan behöva en putsning inför vintern.
För övrigt har jag upptäckt att allt som har med hus att göra tar tid. Vi ska beställa fönster och det är flera månaders väntetid på dem. Samma sak gäller köksinredning. Det går inte att åka till affären och hämta, man måste beställa och vänta. Men den som väntar på nåt gott ... ;-)
Vi har fått tummen ur och satt ut lägenheten till salu, vilket kommer att innebära att vi snart måste flytta in i rucklet med sågspån överrallt. Det blir en utmanande tid.