tisdag 30 oktober 2007

Äntligen vitvaror

Efter lång väntan och mycket tjat från vår sida kommer idag vitvarorna från Elgiganten. Härligt! Nu känns det som att det är nära tills vi får ett färdigt kök. Visst fattas det några detaljer som golv och väggar än så länge, men det är inget att hänga upp sig på ;-)
Ikväll ska vi åka och titta på innertak. Hoppas de har några snygga.

söndag 28 oktober 2007

Tidsdokument

Arbetet fortskrider. Vi har hittat massor med tidningar i golvet. Under allt sågspån. Alla är från 1947. Precis 60 år innan vi köpte huset. Vi kommer att lägga tillbaka de flesta och lägga dit en tidning från i år också. Så får nästa person som tar upp golvet en trevlig överraskning.

måndag 22 oktober 2007

Jag har inget att ta på mig

Nu är jag arg. I den hålan jag bor går det inte att köpa mammakläder. Ingen affär säljer dessa plagg. Skandal. Affärsinnehavarna säger att det inte bär sig att sälja dessa kläder, så nu måste jag åka drygt fem mil för att hitta något att ha på mig. Jag tycker att det verkar konstigt att det inte finns tillräckligt underlag för att sälja mammakläder. Var och varannan som jag känner är ju gravida. Barnvagnar kan man dock köpa i parti och minut. SUCK!

Kökets olika faser

Köket har genomgått en smärre förvandling. Vi har dessutom flyttat köket till en annan del av huset. Så här såg det ut från början.

Sedan började vi riva rummet där köket kommer att vara i fortsättningen. Allt på väggar, tak och golv skulle bort.


Just nu ser vårt kök ut så här. Vi har bytt fönster och isolerat väggarna. Men golvet och taket är det mycket kvar på. I veckan kommer våra vitvaror så det gäller att rappa på lite nu. Köksskåpen dröjer det fyra veckor till innan vi får.

Landet ett minne blott

Jag ligger efter med publiceringen av bilder i bloggen, så här kommer en hel radda. Först är det vårt trädgårdsland, som var fullt med tistlar som var drygt en meter höga. Det tog lång tid att göra sig av med dem. Efteråt sådde vi igen hela landet. Nästa år ska vi gräva ett land på ett annat ställe i trädgården.

fredag 19 oktober 2007

Vi ska få barn

Dags att avslöja oss. Vi ska få barn. Barnet beräknas komma den 5 april (om allt går vägen).