fredag 15 februari 2008

Helgtankar

I går hade vi besök av farbror elektrikern. Mycket trevligt! För nu har vi el i köket och kan använda kyl, frys, micro och ugn. Däremot har vi fortfarande inte fått den väntade bänkskivan och kan därmed inte använda spisen (som ska sänkas ner i bänsksivan). Men det känns som en petitess just nu.

På vikariefronten intet nytt... Jag vet fortfarande inte vem som ska vara min vikarie under föräldraledigheten. Det är lite besvärligt att planera för en person som man inte vet vem det är. I dag har jag suttit och gjort en "att-göra-lista" till vikarien. Känns skumt... Jag har ju lovat att göra en massa saker, som vikarien får utföra istället. Konstigt känsla att lova saker för andras räkning. Men de blir förhoppningsvis utförda ;-)

Idag har sambon åkt 35 mil bort för att tävla. Hoppas det går bra för honom. Han är i en svacka just nu, så han skulle behöva lite bra placeringar för att bli peppad att fortsätta. Jag valde att inte följa med den här gången. Det är skönare att vara hemma och vila nuförtiden. En hel helg i en gympasal känns inte speciellt lockande faktiskt.

söndag 3 februari 2008

Tapeterna till köket är valda

Den här helgen har vi njutit. Speciellt idag. Det har varit sol och ganska kallt. Mycket skönt promenadväder. Vi har gått en lång tur. Ja, lång för mig alltså. Hjärnan vill gå längre än vad kroppen vill i nuläget. Jag längtar otroligt mycket efter att få springa. Det är nog det första jag ska göra när bebisen har kommit ;-)

Vi har också valt vad vi ska ha för tapeter i köket. Snygg, tycker jag, men bilden gör den inte riktigt rättvisa. Den är vit, med lite mörkare vitt på och silverringar. På bilden ser den ju mest grå ut.



När vi har satt upp den är det inte mycket mer vi kan göra i köket. Bara att vänta på den nya bänkskivan. Under tiden kommer vi att påbörja badrummmet. Nu känns det verkligen som att vi kommer någon vart.