tisdag 30 december 2008

Äntligen

Nu är det dags för en uppdatering av hur vardagsrummet ser ut. På ett kort tag har det gått från att se ut så här:



Till att se ut så här:



För att slutligen se ut så här:



Nu är det bara tapeter och lister som ska upp. Sedan kan vi flytta in möblerna. Tjoho!

måndag 29 december 2008

På gång att gå

Under julen har det inte blivit mycket bloggande som ni ser, men nu är jag tillbaka. Vi har haft en skön ledighet och lilla prinsessan har utvecklats enormt. Från att åla sig runt på golvet till att krypa på "riktigt" till att ställa sig upp mot allting. Hon håller på att jaga livet ur sina föräldrar som måste vara på sin vakt hela tiden. Vi har hittat en mycket passande tröja till Lilla p.



Tyvärr var den för trång i halsen så vi var tvunga att lämna tillbaka den.

torsdag 11 december 2008

Tavelfunderingar



Den här litografin fick sambon långt innan vi träffades och vi har haft diskussioner om var den ska hänga. Jag tycker att den är jättehäftig och vill ha den i vardagsrummet så att man ser den varje dag. Sambon är inte så förtjust i den och skulle gärna se att den förpassades till övervåningen. Är den inte fascinerande så säg? Jag tycker inte att den här litografin utesluts från vardagsrummet bara för att vi har tänkt hänga in en canvastavla där.

onsdag 10 december 2008

Väntar på värme i vardagsrummet

Renoveringen av rucklet går långsamt, mycket trögare än jag hoppats på. Vi håller just nu på att lägga in golvvärmen och det tar en hel evighet eftersom vi bara har någon timme på oss varje kväll.



Jag hoppas fortfarande att vi hinner klart golvet i år, men det ser mörkt ut. Man skulle kunna tro att det går fort att skruva fast brädorna, men varje bräda måste kollas, så att den ligger plant och gör den inte det måste den pallas upp. Sedan kan man skruva fast den. Mycket tidsödande jobb.
I gårkväll hann vi bara bära upp parketten ur källaren. Den lilla prinsessan tar mycket tid helt enkelt. Men det är ju så det ska vara. Jag skulle inte vilja minska ner tiden med henne med en endaste sekund. Efter nyår börjar jag jobba, så då kommer jag ju vara tvungen att lämna henne hela dagarna. Tur att sambon ska vara hemma. Det hade känts hemskt att lämna henne på förskolan redan.