onsdag 17 september 2008

Duktig liten tjej

I dag var det dags för lilla prinsessans andra omgång med vaccin. Jag hade förväntat mig en lika förfärlig upplevelse som förra gången. Då skrek och grät sessan ohejdat i säkert fem minuter och var helt tröstlös. Jag började nästan också gråta när de stack henne. Den här gången fick sambon stå bredvid och hålla lilla prinsessan i handen. Det gick hur bra som helst. Hon gnydde bara till litegrann och det berodde nog mest på att de höll fast benen på henne. Hon är så duktig min lilla tjej!

Den kommande helgen ska vi mura igen garageporten i källaren. När det är gjort kan vi skotta igen det sista runt huset. Äntligen! Det ska bli så skönt att få bort jordhögarna. Å det bästa av allt är att vi (förhoppningsvis) aldrig mer behöver gräva upp runt huset. I alla fall inte de närmsta 50 åren och då bor vi med all säkerhet inte kvar.
Sen är det dags att börja jobba inne igen. En vägg ska rivas och vardagsrummet ska göras klart. Där är det "bara" att sätta upp taket, lägga golvvärmen, lägga parketten och tapetsera kvar att göra. Det känns som en baggis jämfört med sisyfosarbetet med dräneringen.

Inga kommentarer: